Trešdien pkst. 19, turpinot Jam Session pasākumu ciklu, “Jūras vārtu” kafejnīcā uzstāsies Ventspils Mūzikas vidusskolas bigbends Renāra Lāča vadībā, kā arī Džeza mūzikas nodaļas audzēkņi.

Koncerta pirmajā daļā muzicēs gan bigbends ar solistiem no pūšamo instrumentu grupām, gan arī dziedās solistes Laura Rubīna un Madara Grēgere. Koncerta programmā būs iekļauta stilistiski ļoti dažāda mūzika, tostarp  Big Band klasika  kā Count Basie "Jumpin at the Woodside", latīņmūzika - Dizzy Gillespie "Manteca", arī skaņdarbi funky stilā  kā Alfred James Ellis "The Chicken", gan arī skaņdarbi romantiķiem Quincy Jones "Soul Bossa Nova".

Īpašs  akcentents būs Bob Mintzer skaņdarbs "Beyond The Limit", kas tieši rakstīts Big Band solo bez ritma grupas  pavadības un, kas apvieno dažādus mūzikas stilus.

Savukārt koncerta otrajā daļā savu prasmi rādīs Ventspils Mūzikas vidusskolas ansambļi, kā arī daudz jaunu, talantīgu mūziķu un solistu. Šīs koncerta daļas programma būs veidota gan popmūzikas, gan džeza mūzikas noskaņās.

 

Un kā allaž neatņemama sastāvdaļa pēc koncerta būs arī „Jam Session" un tajā varēs muzicēt ikviens interesents -  gan skolas audzēkņi, gan arī pedagogi.

Lai veicinātu iedzīvotāju interesi par džeza mūzikas stilu, kā arī lai sniegtu iespēju Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēkņiem gūt koncertpieredzi, Jam Session pasākumi “Jūras vārtu” kafejnīcā tiek organizēti reizi mēnesī, trešdienu vakaros.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: