Ventspils Augstskolas Debašu klubs sadarbībā ar Studentu padomi 15. martā plkst. 18.00 1. auditorijā rīko erudītu konkursu par tēmu „Atpakaļ uz pamatskolu”.

Šajā pasākumā būs aicināti piedalīties kā studenti tā pasniedzēji, informē VeA Debašu kluba pārstāve Madara Grinvalde . Viss, kas dalībniekiem nepieciešams, ir 4 cilvēku komanda un vēlme labi un, protams, arī lietderīgi pavadīt laiku.

Erudīta konkursa jautājumi un uzdevumi sevī ietvers gan latviešu valodu un literatūru, gan matemātiku, dabas zinātnes, vēsturi, informātiku un pat mūziku. Konkursa mērķis ir pārbaudīt un atsvaidzināt dalībnieku zināšanas par jautājumiem, kas vairāk vai mazāk būtu jāzina katram. Studējot augstskolā un koncentrējoties tikai uz savu nišu, bieži tiek piemirsts paraudzīties plašāk. Tādēļ erudīts būs lieliska iespēja tulkiem atcerēties matemātikas pamatlikumus, ekonomistiem pareizrakstību, bet IT vēstures laika asi.

Vērtīgas balvas nodrošinās SEB banka, teātra nams „Jūras vārti”, apgāds „Jumava”, izdevniecība „Nordik”, veikalu ķēdes „Top” un SIA „Matmadu”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: