Ventspils Tūrisma informācijas centrs (TIC) aicina ikvienu šogad svētku brīvdienās doties Lieldienu pastaigā ''Oliņ, boliņ, Ventiņ!'', izmantojot izveidoto karti, apskatīt košos Lieldienu svētku rotājumus un saskaitīt visas pilsētā izvietotās olas.

Par Lieldienu tuvošanos šogad liecina jaunas svētku dekorācijas daudzviet pilsētā, kuras atrast un ieraudzīt palīdzēs Ventspils TIC veidotā pastaigu karte. Vietas, kur atrodami Lieldienu rotājumi, ir attēlotas kartē ar punktiem. Lai padarītu pastaigu aizraujošāku, ventspilnieki tiek aicināti atrast un saskaitīt pēc iespējas vairāk pilsētā izvietotās olas.

Šogad Lieldienās pilsētu rotā jaunas dekorācijas. Lielajā laukumā, uzstādīta krāsaina kompozīcija no telpiskām olām, Rātslaukumā zaru ligzdiņās sildās krāsainas olas. Savukārt Kuldīgas ielā augošās liepas rotā košs svētku noformējums, tāpat pie Lielā prospekta un Brīvības ielas krustojuma augošās papeles zaros rotaļājas tauriņi. Bet Pārventas centrā vērojami krāsaini putni un Lieldienu olu silueti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: