Jau 19. sezonu iznākusi ziemas Tūrisma avīze, kurā atrodama aktualizēta informācija par Ventspili, un tās mērķis - iepazīstināt lasītājus ar aktivitātēm gan iekštelpās, gan svaigā gaisā, informāciju par kultūras pasākumiem, vietām, kur paēst un nakšņot un vēl daudz skaistā, ko redzēt un baudīt Ventspilī.

Jaunās Tūrisma avīzes vāks aicina apmeklēt pilsētas objektus, kuri īpaši piemēroti tieši vēsajos gada mēnešos: koncertzāle ''Latvija'', slēpošanas kalns ''Lemberga hūte'', Ūdens piedzīvojumu parks. Īpaši krāšņs laiks Ventspilī ir gada nogale, kad pilsētā iedegas tūkstošiem gaismas lampiņu, pilsētas ielas izgrezno izrotātās egles un mirdzošie rotājumi, kas tā vien aicina baudīt īpašo Ziemassvētku laiku šeit.

Avīzes atvērumā ar skaistiem fotoattēliem atspoguļotas iemīļotākās pastaigu vietas Ventspilī rudens, ziemas periodā. Kā katru gadu, arī šogad avīze vēsta par jaunumiem un aktuālajiem pasākumiem Ventspils muzejos. Ģimenēm ar bērniem ievietota aktuālā informācija par Bērnu pilsētiņas un Pārventas Bērnu parka ''Fantāzija'' izklaides iespējām, kā arī iekštelpu piedāvājums pilsētas bibliotēkās, Teātra namā ''Jūras vārti'' un Olimpiskā centra ''Ventspils'' sporta kompleksos. Avīzē arī ik vienam ir iespēja uzzināt par lielākajiem kultūras pasākumiem gada nogalē.

Tūrisma objektus iespējams apskatīt gan pastaigā, gan braucot ar velosipēdu. Uz aizmugurējā vāka pieejama karte, kurā atzīmēti visi iepriekš avīzē minētie objekti. Vietas, kur gardāk paēst un nakšņot un starppilsētu kustību saraksts maršrutam Ventspils-Rīga-Ventspils, kā arī informācija par prāmju satiksmi posmā Ventspils - Nīneshamna (Zviedrija).

Izdevuma beigās publicēts aicinājums pelnīt, saņemt un pilsētas objektos izmantot Ventspils valūtu - ventus. Ar ventiem iespējams iegūt līdz pat 50 % atlaidi ap 40 Ventspils atpūtas, apskates un izklaides vietās. Ar plašāku vietu sarakstu, kur ir iespējams tērēt ventus, var iepazīties www.visitventspils.com.

Ventspils jaunā tūrisma avīze izdota četrās valodās - latviešu, krievu, lietuviešu un angļu vairāk nekā 185 tūkstoši eksemplāros. Tūrisma avīze pieejama Tūrisma informācijas centrā, kā arī Ventspils tūrisma objektos.

Papildus, kā bezmaksas pielikumu, lasītāji Ventspils tūrisma avīzi dažādās valodās drukātu saņems līdz ar presi - latviski laikrakstos ''Diena'', ''Latvijas Avīze'', ''Privātā Dzīve'' un ''Kurzemes vārds'', krieviski laikrakstos ''Суббота'' un ''Сегодня Неделя'', bet lietuviski tiks lasīta laikrakstā ''Lietuvos Rytas''.

Šogad ziemas tūrisma avīzi savās pasta kastītēs saņems arī ventspilnieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: