Ventspils pilsētas Domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs, Domes priekšsēdētāja 1. vietnieks infrastruktūras jautājumos Jānis Vītoliņš un Ventspils Augstskolas rektors Kārlis Krēsliņš svinīgā gaisotnē pasniedza stipendijas desmit Ventspils Augstskolas studentiem, par izcilību informācijas un komunikācijas tehnoloģiju (IKT) jomā.

Konkursa ietvaros tika saņemti pavisam piecpadsmit pretendentu pieteikumi, kas tika vērtēti saskaņā ar Ventspils pilsētas Domes stipendiju, par izcilību IKT jomā, nolikuma nosacījumiem.
Seši pretendenti bija vidusskolu absolventi - šobrīd Ventspils Augstskolas Informācijas tehnoloģiju fakultātes bakalaura un 1. līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmu pirmā kursa studenti.
Stipendiju komisija pretendentu novērtējuma rezultātā par atbilstošiem saņemt Ventspils pilsētas domes stipendijas par izcilību IKT jomā atzina:
1. Danielu Fišeru;
2. Justīni Širinu;
3. Samantu Veinbergu;
4. Nauri Mālīti;
5. Bilu Gūtfrici;
6. Robertu Ivanovu;
7. Arvi Kraftu;
8. Arinu Solovjovu;
9. Kirilo Vasiļiskovu;
10. Kristoferu Volkovu.

Stipendiju par izcilību IKT jomā piešķir katru gadu līdz desmit labākajiem studentiem. Stipendija tiek piešķirta uz desmit mēnešiem, katru mēnesi izmaksājot 200 EIRO.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: