Teātra nams “Jūras vārti” apmeklētājiem piedāvā jaunu akciju “Atšķirīgais vieno!”.

Tajā tiek piedāvāta iespēja tikai par Ls 5.00 iegādāties biļetes uz diviem koncertiem - Ķīnas raidorganizācijas ķīniešu tautas orķestra koncertu “Ķīniešu jaunais gads un tautas mūzika” un XIX Starptautiskā Pianisma zvaigžņu festivāla džeza koncertu – Dāņu džezs “Bentzon Trio”.

Akcijas biļetes var iegādāties tikai t/n “Jūras vārti” kasē. Akcijas norises laiks no 9. februāra līdz 20. februārim.

 Ķīnas raidorganizāciju ķīniešu tautas orķestris ir simt mūziķu liela vienība, kas atskaņo Ķīnas tradicionālo jeb tautas mūziku. Latvijā viesosies 25 orķestra mūziķi. Koncerts t/n “Jūras vārti” notiks 20. februārī plkst. 16:00. Biļešu cenas bez akcijas Ls 3.00 un 4.00.

 

 Liepājas Simfoniskais orķestris Starptautisko Pianisma zvaigžņu festivālu rīko jau 19.reizi. Festivāls ir iekarojis viena no Latvijas profesionāli un mākslinieciski augstvērtīgākā un prestižākā mūzikas festivāla statusu.

Satura ziņā festivāls ir unikāls visā Baltijas reģionā. Starptautiskais Pianisma zvaigžņu festivāls nodrošina Latvijas iedzīvotājus ar augstas klases atskaņotājmākslas koncertiem. Šogad pirmo reizi XIX Starptautiskā Pianisma zvaigžņu festivāla ietvaros koncerts notiks arī Ventspilī. Teātra namā “Jūras vārti” 13. martā plkst. 17:00 ventspilniekus priecēs džeza zvaigznes Nikolaj Bentzon Trio. Biļešu cenas bez akcijas Ls 3.00 un 4.00.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: