Ventspils pilsētas Sociālais dienests no 10. jūnija atsāks klientu pieņemšanu klātienē pēc iepriekšēja pieraksta, nodrošinot sociālo palīdzību un sociālo pakalpojumu saņemšanu Ventspils iedzīvotājiem.

Klienti, kuri vēlas saņemt sociālo palīdzību vai ierasties uz konsultāciju pie Sociālā dienesta darbinieka, tiek aicināti iepriekš sazināties ar Sociālo dienestu pa tālruni 63601210 vai 63663001, lai vienotos par apmeklējuma laiku un veiktu pierakstu.

Rūpējoties par Sociālā dienesta darbinieku un iedzīvotāju veselību, klientiem uz konsultāciju jāierodas sejas aizsargmaskā neilgi pirms noteiktā pieraksta un jāievēro Sociālajā dienestā izvietotās norobežojuma zīmes. Tāpat klientiem līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam un jau iepriekš sagatavotiem dokumentiem iesniegšanai dienestā.

Ja klients uz konsultāciju ieradīsies bez sejas aizsargmaskas, viņam tiks izsniegta vairākkārt lietojama sejas aizsargmaska, kuru, izejot no Sociālā dienesta telpām, būs jāievieto tam paredzētā novietnē. Izlietotās sejas aizsargmaskas tiks nogādātas dezinfekcijai, lai nodrošinātu drošu atkārtotu sejas aizsargmasku lietošanu.

Sociālais dienests aicina izvērtēt klātienes apmeklējuma nepieciešamību un gadījumos, kad tas ir iespējams, izmantot konsultācijas un pakalpojumus attālināti.

Sociālais dienests no 1. jūnija atrodas Lielā ielā 7.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: