Arī šajā sestdienā, 13. jūnijā Ventspils Kultūras centrs plāno pārsteigt ventspilniekus, kuri devušies savās sestdienas rīta gaitās.

Notikumu cikla ''Ventspils skan'' ietvaros no plkst. 11 līdz 12 amatiermākslas kolektīvi ar muzikāliem priekšnesumiem uzstāsies divās pastaigām iecienītās vietās - uz loču kuģa ''Rota'' pie atjaunotās Ostas ielas promenādes un Piejūras parkā. Šoreiz pasākuma norises vietas tiek atklātas atviegloto pulcēšanās ierobežojumu dēļ.

Uz loču kuģa ''Rota'' muzicēs Ventspils vokāli instrumentālais ansamblis ''Windy Temper'', savukārt Piejūras parkā garāmgājējus priecēs popstudijas ''Jūras akmentiņi'' audzēkņi.

Lietus gadījumā notikums var tikt atcelts vai pārcelts, tādā gadījumā par to tiks paziņots Kultūras centra Facebook lapā. Tomēr pašreizējās prognozes liecina, ka 13. jūnijā Ventspilī gaidāma saulaina diena bez nokrišņiem.

Kā jau iepriekš minēts, šī notikumu cikla mērķis ir pārsteigt ventspilniekus, kuri sestdienas rītā būs devušies mierīgā pastaigā vai savās tradicionālajās sestdienas ik rīta gaitās. Tā ir arī lieliska iespēja amatiermākslas kolektīviem pēc ilgāka laika uzstāties un sasniegt klausītājus dzīvē.

Gan ikdienā, gan notikumu laikā lūgums ņemt vērā spēkā esošos ierobežojums - ievērot divu metru distanci, kā arī, ja ir saslimšanas simptomi, tad palikt mājās, lai pasargātu gan sevi, gan apkārtējos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: