No 29. maija līdz 5. jūlijam teātra nama ''Jūras vārti'' mazajā izstāžu zālē būs skatāma Mārītes Klušas viena darba izstāde ''Rezumējums'', kā arī izstādes pirmajā dienā no plkst. 18 būs iespēja satikt izstādes autori.

''Rezumējums'' ir Mārītes Klušas viena daiļrades posma viena daļa, kurā māksliniece eksperimentējusi ar papīru, līmi un tušu, tādējādi veidojot savdabīgus telpiskus objektus. Pirmais Klušas trīsdimensionālo darbu iznāciens Ventspilī notika 2016. gadā izstādē ''Simbioze''. Savukārt ''Rezumējums'' ir šī perioda kopsavilkums, jeb noslēgums. Būtiski uzsvērt, ka ar šo izstādi nekas nebeigsies, lai gan tās nosaukums liecina par gluži pretējo. Gan šajā izstādē skatāmie, gan agrāk tapušie Klušas darbi 2021. gadā būs skatāmi mākslinieces jubilejas izstādē Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā.

Apmeklētāji tiek aicināti izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja ir elpceļu infekcijas slimības simptomi, kā arī, ja ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

Tāpat apmeklētāji tiek aicināti uz izstādi ierasties bez virsdrēbēm, ja vien tas iespējams, lai novērstu drūzmēšanos pie garderobes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: