No trešdienas, 13. maija, pēc divu mēnešu pārtraukuma saistībā ar valstī ieviesto ārkārtējo situāciju Covid-19 izplatības ierobežošanu, darba dienās no plkst.10 līdz plkst.18 apmeklētājiem tiks atvērta Galvenā bibliotēka, Bērnu bibliotēka, Pārventas bibliotēka un Gāliņciema bibliotēka.

Bibliotēku apmeklētāji tiks apkalpoti, ievērojot noteiktos drošības pasākumus.

Galvenajā bibliotēkā apmeklētājus apkalpos 1.stāvā, izsniedzot daiļliteratūru, bērnu grāmatas, literatūrzinātnes un periodiskos izdevumus. Lasītāji paši varēs sameklēt vajadzīgās grāmatas brīvpieejas plauktos. Nozaru literatūru pēc lasītāju pieprasījuma izsniegs bibliotēkas darbinieks. Pārventas un Gāliņciema bibliotēkā apmeklētājiem pieejams būs viss krājums.

Lasītāju nodotās grāmatas uz 72 stundām tiks ievietotas karantīnā, pēc tam grāmatas tiks izsniegtas lasītājiem.

Laikrakstu un žurnālu lasīšana bibliotēkās būs atļauta ierobežotu laiku - līdz vienai stundai tikai šim nolūkam paredzētās vietās. Periodikas lasītājiem būs jālieto sejas maskas un roku dezinfekcijas līdzekļi.

Apmeklētāji mācību un komunālo pakalpojumu apmaksai varēs izmantot publiskos datorus līdz 30 minūtēm. Individuālās konsultācijas klientiem pie datoriem netiks sniegtas.

No 18. maija darba dienās no plkst.10 līdz plkst.18 apmeklētājiem tiks atvērta arī Mūzikas bibliotēka, kuras apmeklētājiem būs pieejams viss krājums.

Ventspils Augstskolas bibliotēka turpinās lasītājus apkalpot attālināti, bet ārējās apkalpošanas punkts SIA ''Ziemeļkurzemes reģionālā slimnīcā'' līdz ārkārtas situācijas beigām būs slēgts.

Lasītāji joprojām varēs pasūtīt vai rezervēt sev vajadzīgos izdevumus uz noteiktu saņemšanas laiku bibliotēkā. Apmeklētāji varēs izmantot arī bibliotēkas maksas pakalpojumus.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -1
    Margrieta666 12.05.2020, 16:56:29

    Tas gan labi.Beidzot varēs izvēlēties grāmatas,kas iepriekš nav jau lasītas.

  • -9
    Latvija pāri visām! 13.05.2020, 12:01:09

    Margrietiņ, par ko tad sapriecājies, Mein kamp jau tur tā kā tā nebūs

  • -11
    Latvija pāri visām! 13.05.2020, 16:14:34

    Hitler kaput!)))

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: