11.novembrī, Lāčplēša dienā pie Ventspils Lāčplēša kara ordeņa kavalieru piemiņas stēlas tika pasniegti Ventspils pilsētas domes Atzinības raksti Pašvaldības policijas inspektoram-autovadītājam Pēterim Zorģim, Jaunsardzes instruktoram seržantam Mārtiņam Irbem un Ventspils 4. vidusskolas 12c. klases skolēnam Adrianam Zeidmanim.

Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas dežūru nodaļas inspektors - autovadītājs Pēteris Zorģis pašvaldības policijā strādā no 1993. gada un ar savu godprātīgo darbu, apzinīgo attieksmi pret pienākumu izpildi un profesionālismu, ir devis lielu ieguldījumu sabiedriskās kārtības nodrošināšanā Ventspils pilsētā.

Jaunsardzes instruktors Mārtiņš Irbe Ventspils 4. viduskkolā vada Valsts aizsardzības mācības apguvi, kas ietver gan valstisko audzināšanu, gan fizisko un militāro sagatavotību un dzīvei nepieciešamo iemaņu attīstīšanu. Ar savu piemēru un attieksmi Irbe skolēniem māca būt atbildīgiem, veicina pilsonisko apziņu un patriotismu. Irbem piemīt spēja ieinteresēt un aizraut jauniešus un skolēnu interese par jaunsargu nodarbībām pieaug ar katru gadu.

Jaunsargs Adrians Zeidmanis aktīvi līdzdarbojas Jaunsardzes rīkotajos pasākumos gan kā dalībnieks, gan arī kā instruktora palīgs un ļoti lepojas ar savu līdzdalību Jaunsardzē un popularizē to vienaudžu vidū. Savu nākotni Zeidmanis vēlas saistīt ar militāro jomu, kur varēs pielietot Jaunsardzē iegūtās prasmes un zināšanas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: