Ventspils pilsēta aicina 18. novembrī kopīgi atzīmēt Latvijas Republikas proklamēšanas 101. gadadienu, apmeklējot svētku koncertus un vakara noslēgumā - uguņošanu Tilta dārzā.

Plkst. 17 koncertzālē ''Latvija'' būs klausāma koncertprogramma ''Tautas laiks'', kurā tiks atskaņota Jāņa Lūsēna, Mārtiņa Brauna un Imanta Kalniņa mūzika. Koncertā būs dzirdami solisti Kristīne Zadovska un Zigfrīds Muktupāvels, kuru sadarbība ilgst jau vairākus gadu desmitus, kā arī diriģenta Kaspara Ādamsona vadītais koris ''Sōla''.

Ieeja koncertā būs ar ieejas kartēm, kuras no 7. novembra būs pieejamas koncertzāles ''Latvija'' kasē.

Plkst. 19 visi ventspilnieki un pilsētas viesi tiek aicināti pulcēties Tilta dārzā uz koncertu ''Mīlam Tevi, Latvija!'' un svētku uguņošanu. Koncertā piedalīsies solisti - Ance Krauze, Annija Putniņa un Daumants Kalniņš. Atceroties mūsu valsts vēstures notikumus un domājot par nākotni, mākslinieki izpildīs Jāņa Lūsēna, Zigmāra Liepiņa, Jāņa Logina, Jura Kulakova, Raimonda Paula, Nika Matvejeva atmodas laika dziesmas.

Koncerta izskaņā plkst. 20 Tilta dārzā klātesošos sveiks Ventspils pilsētas domes priekšsēdētājs Aivars Lembergs. Tam sekos valsts himnas dziedājums, un noslēgumā - svētku uguņošana.

Pasākumu organizatori informē, ka uguņošanas dēļ uz Ventas tilta tiek plānoti satiksmes ierobežojumi.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • -6
    Prof.Preobraženskis IV 31.10.2019, 11:08:47

    Interesanti būs paklausīties kompartijas fukcionāra runu - vai runās par tēmu - valsts svētkiem - vai lielīsies par jaunuzcelto koncertzāli.

  • -1
    trakais oposums 03.11.2019, 07:28:26

    Koncertzālē "Latvija" ir 578 vietas tā vien knapi pietiks lai lai "augstākā sabiedrība" ar ģimenes locekļiem un draugiem tur satilptu. Pēc koncerta viens otrs no "aristokrātijas" uzrunās plebejus Tilta dārzā. ATDODIET UZ SVĒTKIEM IELŪGUMA KARTES BĀREŅIEM UN TRŪCĪGAJIEM,RESNIE RUNČI.

  • -1
    reku 03.11.2019, 09:24:24

    Akurāt tā-no tām 578 vietām lielai daļai būs piesprausta zīmīte "Rezervēts".Un ne jau kaut kur maliņā vai aizmugures stūrīšos...
    Tātad,kā rakstīja Dž.Orvels,daži dzīvnieki ir vienlīdzīgāki.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: