BK Ventspils karsējmeiteņu Lielā un Junioru komandas devās uz Rīgu, lai piedalītos Latvijas karsējmeiteņu konkursā, kurš norisinājās Latvijas Telpu futbola Zvaigžņu spēles ietvaros.

Astoņu komandu konkurencē mūsu juniores ierindojās 3. vietā, bet Lielā komanda izcīnīja 2. vietu, no 1. vietas ieguvējām Baronesēm atpaliekot vien par dažiem punktiem.

Visām komandām bija jāsagatavo divi priekšnesumi – garā deja līdz divām minūtēm un īsā deja līdz minūtei.

Žūrija piecu cilvēku sastāvā, kuri ir savas jomas profesionāļi, vērtēja tehniku, horeogrāfiju, akrobātiku, tērpu izvēli un komandas kopējo tēlu. Pasākuma pārsteigums bija mūsu Junioru komanda, kuri savā jaunajā vecumā (12 – 15 gadi) spēja uzrādīt stabilu un profesionālu sniegumu, apsteidzot pieredzējušākas komandas un ierindojoties 3. vietā uzreiz aiz konkursa līderēm. Arī trenere Katrīna Sviķe atzīst, ka ir patīkami pārsteigta un gandarīta par augsto sniegumu.

Savukārt BK Ventspils karsējmeiteņu komanda žūriju pārsteidza ar stabilo un profesionālo izpildījumu. Priekšnesumus komanda demonstrēja bez kļūdām, tomēr nācās samierināties vien ar 2. vietu. Pašas meitenes izjūt nelielu sarūgtinājumu, tomēr ir pateicīgas, ka šāds konkurss Latvijā notiek un ir iespēja redzēt arī citu komandu varējumu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: