3.septembrī plkst. 12 Lielajā laukumā ar koncertu tiks svinēta Zinību diena. Tajā uzstāsies popstudija Jūras akmentiņi, Eds Rallidijs un grupa The coco'nuts.

Zinību diena ir nozīmīgi svētki – kādam tā būs pirmā skolas diena, bet citi atgriezīsies skolas solā pēc vasaras brīvlaika. Tikpat svarīgi šie svētki ir arī skolotājiem, kuri visu mācību gadu gādās par saviem audzēkņiem, un šos svētkus atzīmē arī vecāki. Ir tik daudz cilvēku, kam šis 3. septembris būs īpašs, tāpēc ikviens aicināts kopīgi atzīmēt Zinību dienu Lielajā laukumā un jauno mācību gadu uzsākt ar labu noskaņojumu.

Eds Rallidijs jeb Edvards Grieze jau ir sevi pieteicis Latvijas popmūzikā, sadarbojoties ar Rasselu, Rodionu Gordinu un DJ Makree. Un, protams, nevar neatzīmēt Eda šī gada dalību konkursā Supernova, kurā viņš izpildīja Aminatas radīto dziesmu What I had with you.

Grupas The coco'nuts daiļradē tiek variēts ar fanka, indī, blūzroka un alternatīvā džeza mūzikas žanriem. Muzikālās gaitas grupa uzsāka 2012. gadā, divus gadus vēlāk izdodot minialbumu Appetizer, bet 2016. gadā iznāca studijas debijas albums Amid Opposites. Līdzšinējā grupas darbībā muzicēts ne mazums vietējos, kā arī ārvalstu festivālos un pasākumos, tajā skaitā pašmāju Positivus, Riga Funk festm International Jazz day, Rīgas ritmos, Tartu Indie mūzikas festivālā un vēl citos pasākumos.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    sūds 28.08.2018, 13:58:12

    Redzu pazīstamu seju! Kur GDPR?!

  • 0
    codah 03.09.2018, 10:18:39

    Likumu palasi, cienītais!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: