Sestdien, 1.aprīlī, plkst.13.00 Ventspils Galvenajā bibliotēkā atklās vēl nebijušu karikatūru izstādi “Mans kaimiņš - nenopietns ventiņš”, šoreiz ļaujot pasmaidīt nevis par politiķiem un slavenībām, bet pašiem par sevi.

Izstādē par karikatūru varoņiem kļuvuši dažāda vecuma ventspilnieki, kuri pirms gada bija gana drosmīgi, lai nodotu savas personības izkariķēšanai mākslinieces Maritas Lesiņas izpildījumā.

Māksliniece Marita radījusi šo izstādi, lai ventspilnieks uz sevi paskatītos no cita skatupunkta un pasmaidītu. Darbos attēloti dažādi pilsētas iedzīvotāji, lai caur uzjautrinošām un amizantām situācijām atklātu daudzveidīgo “ventiņu”. Katra karikatūra parāda ne tikai cilvēka vizuālo ārieni, izceļot tās unikālās iezīmes, bet pievērš uzmanību arī cilvēka raksturam, vaļaspriekiem un dzīvesveidam, tādējādi šī izstāde dod iespēju ne tikai pasmaidīt par jautrām grimasēm, bet arī ielūkoties, ko dara ventiņš otrpus ielas.

Izstādē iekļautas vairāk kā 19 karikatūras, kuru vidū, iespējams, atradīsiet arī kādu sev pazīstamu cilvēku, draugu vai kaimiņu!

Izstāde Galvenajā bibliotēkā būs apskatāma līdz pat 30. aprīlim.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Ņurka 29.03.2017, 16:37:57

    Ventspilnieku dzīve ir karikatūra.
    Un protams, ka tikai par ventiņiem, ne politiķiem. Jo nedrīkst atklāt, ka karalis ir kails!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: