22.martā Valsts policijā saņemta telefoniska informācija no medicīnas iestādes Ventspilī, ka tur atrodas 2 mēnešus vecs bērns, kuram uz ķermeņa redzami zemādas asins izplūdumi.

Pēc mediķu veiktās pārbaudes viņam konstatēti ribu lūzumi, bet tēvs policijai skaidrojis, ka bērnu pārāk cieši apskāvis, informēja Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes pārstāve Madara Šeršņova.

Bērniņš šobrīd ir nodots Rīgas mediķu gādīgajās rokās. Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ventspils iecirknī par notikušo ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 13.nodaļas – Noziedzīgi nodarījumi pret personas veselību, kura ietvaros tiks skaidroti gūto traumu iemesli. Tā kā ģimene ir no Talsiem, izmeklēšanu veiks Talsu iecirkņa amatpersonas.

Talsu novada bāriņtiesas priekšsēdētājs Mareks Freimanis informēja, ka bāriņtiesa pašlaik veic darbības, lai noskaidrotu notikušā apstākļus, bet pagaidām tās rīcībā nav plašākas informācijas par to, ko jau ir sniegusi policija un ārstniecības iestāde. Ģimene līdz šim bāriņtiesas redzeslokā nav nonākusi.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Novadnieks 23.03.2017, 17:40:01

    Jau skolas laikā bērnus vajag kārtīgi "izpētīt" un ja ir konstatētas psihiskas novirzes,tad jādara viss iespējamais,lai tādiem nevar būt bērni.Par doto nodarījumu cietumā uz ilgiem gadiem.Vispār ožu pazaudējuši,zīdaiņus jau spīdzina.

  • 0
    reku 23.03.2017, 21:48:56

    Eigēnika atstāta novārtā.Bet velti.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: