Pagājušās nedēļas laikā, no 20. līdz 26. martam,Ventspils pilsētas pašvaldības inspektori izbraukuši uz 88 izsaukumiem, risinot dažādas problēmsituācijas.

Par dažādiem pārkāpumiem aizturējuši 30 personas, no kurām 15 nogādātas Valsts policijas Ventspils iecirknī, par dažādiem pārkāpumiem aizturējuši 3 nepilngadīgas personas, aizturējuši 1 personu par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibuma stāvoklī, nododot šo personu Ceļu policijas darbiniekiem un 16 gadījumos snieguši palīdzību citiem dienestiem un pašvaldības iestādēm.

Pašvaldības policijas darbs galvenokārt ir pakārtots pilsētas iedzīvotājiem, kā arī pilsētas viesiem, tāpēc atgādinām, ka jebkura informācija no jūsu puses tiek nekavējoties pārbaudīta un izvērtēta.

Atgādinām, ka policija jūsu rīcībā ir 24 stundas diennaktī, un sazvanīt mūs var pa tālruņiem 63680808 vai 28680808.

Lasi vēl

Komentāri (4)

  • -3
    janis 28.03.2017, 12:44:29

    Arī piebildīšu ka pašvaldības policija ļoti labi veic savu darbu pie bernudārza Margrietiņa, liekot sodu šoverīšiem kuri stāvvietu izmanto nedaudz ilgāk nekā norādīts uz zīmes kas tika nesen uzlikta! un tā katru dienu ! vai policija nesaprot ka bērniem nevar ieskaidrot lai ātrāk ģērbjas ! Kauns par policiju kas speciali uzņemt laiku un rinķo gar šo bērnudārzu lai tik kādam uzliktu sodu! tākā pašiem nebūtu bērnu!

  • -2
    pasvaldibas.policija@ventspils.lv 28.03.2017, 15:38:17

    Ventspils pilsēta, no lielajām valsts pilsētām ir vienīgā, kur Pašvaldības policija transportlīdzekļu vadītājus bez klātbūtnes nesoda par “Apstāšanās un stāvēšanas” noteikumu pārkāpumiem, bet veic izskaidrojošu darbu. Pilsētas atbildīgie dienesti projektējot un, uzstādot ceļazīmes, pilsētas ielās ļoti rūpīgi izvērtē katras zīmes nozīmi, un viena daļa ceļa zīmju tiek uzstādītas pēc iedzīvotāju ieteikumiem. Savukārt pilsētas vadības uzstādījums ir maksimāli veikt nevis sodīšanu, bet izskaidrojošu darbu attiecībā uz saskatītiem pārkāpumiem ceļu satiksmē. Lai nerastos maldīgs priekšstats par to, ka Pašvaldības policija “ļoti labi veic savu darbu”, informējam, ka pie bērnudārza “Margrietiņa” šogad esam konstatējuši 15 gadījumos “Apstāšanās un stāvēšanas” noteikumu pārkāpumus, un neviens nav sodīts, bet ieteikts turpmāk ievērot Ceļu satiksmes noteikumu prasības. Situācija Stradiņa ielā pie bērnudārza “Margrietiņa” ir izveidojusies tāda, ka ir uzstādīta “Stāvvietas” zīmei papildzīme Nr. 840 “Stāvēšanas laiks”, kas uzliek transportlīdzekļa vadītājiem pienākumu automobiļa salonā pie priekšējā stikla novietot informāciju par laiku, kad transportlīdzeklis novietots stāvvietā. Šādu lūgumu uzstādīt papildzīmi izteica bērnudārza audzēkņu vecāki, lai no rītiem un vakaros būtu iespējami brīvāka stāvvieta, jo stāvvietā iepriekš stāvēja tuvējo māju iedzīvotāju transportlīdzekļi. Tā kā minētā papildzīme ir uzstādīta nesen, tad Pašvaldības policija biežāk vērš uzmanību šais stāvvietai, lai transportlīdzekļu vadītāji pierastu pie papildzīmes nozīmes un izpildes. Tomēr gadījumos, ja papildzīmes darbības laiks ir par īsu, lūgums vērsties ar priekšlikumu pie bērnudārza vadības, kura ierosinās veikt izmaiņas, pagarinot laiku.
    Pašvaldības policija atvainojas par sagādātajām neērtībām tiem transportlīdzekļa vadītājiem, kuriem ir konstatēti pārkāpumi ceļu satiksmē, un aicina būt uzmanīgākiem pret transportlīdzekļa vadīšanas pārkāpumiem, kas tomēr vērsti uz apkārtējo drošību.

  • 0
    zxc666 28.03.2017, 16:46:47

    Bet veltīgi nesoda!
    Ar izskaidrošanu vien nepietiek,vajag sist pa kabatu!
    Kad būs reizes trīs nedēļas laikā saņēmuši soda kvītis,varbūt apdomāsies un sāks mācīt savus bērnus ģērbties veicīgāk,kā armijā.
    Vai arī,kas vislabāk,vedīs uz bērnudārzu kājņām.Pusstundu ātrāk uzcelties problēma?

  • 0
    janis 28.03.2017, 16:49:35

    diemžēl maldīgs priekštats jau sen ir radies, minēšu dažus pārkāpumus no pašvaldības policijas puses - ir bieži redzēts ka paši pašvaldības policisti izmēķus izmet uz ielas, ir redzēts ka pārbrauc pāri pie sarkanās gaismas bez ieslēgtām bākugunīm un skaņas signālu, tāpat apgriežoties pāri divām nepārtrauktajām līnijām , un kā arī pieejot klāt pie pašvaldības policijas ar nodomu pastāstīt par situāciju ko biju redzējis ka cilveks guļ uz ielas un lai pārbauda vai ir slikti vai kunga dūšā - atbilde pieejot pie pašvaldības policijas mašīnas nebilstot ne vārda tika man teikt ! - vai jums vajadzīgas problēmas? protams tas viss nav fiksēts ar kameru un nav izgudrots bet tā ir taisnība! Protams ir labi pašvaldības policisti! bet kā ar tiem kuri pārkāp šos likumus, kas viņus sodīs? ir bijušas izdevības kad var nofilmēt šos pārkāpumus no pašvaldības policijas puses, bet problēmas būs vienmēr zemāk stāvošam cilvekam!

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: