Apvienība NEBIJUŠĀ RESTAURATORI koncertā 1.aprīlī plkst.18:00 Livonijas ordeņa pilī.

Koncertā NEBIJUŠĀ RESTAURATORU apvienība atskaņos programmu, kas balstīta mākslinieku – robežpārkāpēju Hardija Lediņa un Jura Boiko muzikālajās performancēs.  Cenšoties atkal nojaukt robežas starp mākslu un ikdienu, dziesmas no “NSRD” 80. gadu repertuāra reanimē mūziķu apvienība, ko veido kādreizējā "NSRD" dalībniece Inguna Rubene (bij. Černova), kā arī pazīstamie mūziķi Nils Īle, Einārs Latiševs, Jānis Pelše, Andrejs Grimms un Roberts Brants.

Saistoši ir arī tas, ka pirms četrpadsmit gadiem, 2002.gada 17.augustā Livonijas ordeņa pilī notika ambient mūzikas festivāla Klusā Daba koncerts, kurā uzstājās Hardijs Lediņš, toreiz piedrebinot 13.gs. mūrus ar iespaidīgiem pastiprinātājiem. Arī Nebijušā Restauratoru koncerts notiks pils iekšējā (slēgtajā) pagalmā.

Koncerta norisi atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds un Ventspils pilsēta.

Ieeja- pieaugušajiem – 2,10 EUR vai 1,40 EUR + 70 venti; skolēniem, studentiem, pensionāriem, uzrādot apliecību – 1,10 EUR vai 0,60 EUR + 50 venti; ģimenes biļete (2 pieaugušie + 1 – 5 bērni skolēnu vecumā) – 4,20 EUR vai 2,50 EUR + 170 venti.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: