Laikā no 1. līdz 3. aprīlim Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas direktore Pārsla Kopmane un 12.c klases skolniece Karīna Kondovniece pārstāvēja skolu un piedalījās 5. starptautiskajā zinātniski praktiskajā konferencē „Apvienojamies zināšanām” Maskavā (Krievija).

Karīna Kondovniece aizstāvēja zinātniski pētniecisko darbu „Kreilisms skolā. Sociālie un praktiskie aspekti” sekcijā „Psiholoģija. Cilvēks. Sabiedrība”. Eksperti izrādīja pastiprinātu interesi par Karīnas darbu un novērtēja to ar 3. vietas diplomu. Tā kā viens no valsts ģimnāziju uzdevumiem ir dalība starptautiskajās konferencēs, tad godam aizstāvēts Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas skolas vārds.

Konferenci organizēja Maskavas 1517. ģimnāzija, Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas pārstāvji tajā piedalās jau ceturto gadu. Direktore Pārsla Kopmane saņēma pateicības rakstu par ilggadēju sadarbības organizēšanu.

Pavisam konferencē piedalījās 300 dalībnieku no Krievijas dažādām pilsētām un 5 Eiropas valstīm. Konferences ietvaros notika plenārsēde, darbu aizstāvēšana, skolēnu filmu festivāls, radošās darbnīcas, kā arī viesi tika iepazīstināti ar Maskavas ievērojamākajām vietām. Konferences dalībniekus priecēja krievu tautas mūzikas koncerts Nadeždas Babkinas teātrī.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    Pelēkais akmens 04.04.2016, 17:21:47

    Malacis, Karīna! Apsveicu! Bildē gan Tevi nesaskatu.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: