Svētdien„Jūras vārtos” ar krāšņāko šī rudens bērnu koncertu „Dvēsele kabatā” deju studija „Prieks” atzīmēja savu radošās darbošanās 15. gadadienu.

Apskati fotogrāfijas!

Koncerts notika divās daļās, kurā dejojam un dziedam bija redzami Ventspils bērni un jaunieši. 

Pirmajā daļā skatītāji satikās ar kādu jaunieti (Niklāvs Šnepsts), kurš  jūras malā lasīja  atrastu dienasgrāmatu. Stāsts savijās ar dejām, skaistu mūziku un tērpiem. Izjust kāda cilvēka piedzīvoto skatītājiem palīdzēja visi deju studijas „Prieks” 87 dejotāji.

Savukārt koncerta otrā daļa bija veidots kā svētku kokteilis, kurā piedalījās arī deju studijas „Prieks” draugi . Dziesmas dziedāja studija „Jūras akmentiņi” (vadītāja Lūcija Boitmane) , ar kuriem deju studija „Prieks” ir veidojuši kopīgas dziesmu un deju horeogrāfijas. Savukārt deju virpulī metās studijas „Prieks” draugi un sacensību konkurenti deju studija „Deguntiņš uz augšu” (vadītāja Svetlana Grundmane) un deju studija „Scorpions” (vadītāja Inga Spodiņuka). Koncertā arī bija iespēja iepazīt Bērnu Eirovīzijas  Latvijas pārstāvi Šarloti Lēnmani ar dziesmu „Viva La Dance”  un Montu Zaķi, kura patreiz  par horeogrāfi strādā un mācās Rīgā, bet savulaik  arī dejojusi deju studijā „Prieks”.

Studijas īpašniece, vadītāja un horeogrāfe Everita Panfiļonaka  savā 15 gadu darbībā Ventspils pilsētā ir sagatavojusi vairāk kā 200 dejotājus, kuri ir apguvuši ne tikai deju soļus un tehniku, bet arī vairums no viņiem savu nākotni saista ar dejošanu.

Deju studija „Prieks” savā 15 gadus ilgajā darbībā  vairāk kārt ir ieguvusi Latvijas čempionu titulus, dažādu Latvijas un Starptautisku konkursu( Latvijā, Lietuvā un Igaunijā) uzvarētāju un godalgotas vietas, pirmie kas piedalījās Pasaules čempionātā Show dance (Vācija) no Latvijas un piedalījusies vērienīgos projektos kā 2. Latvijas Olimpiādes atklāšanas ceremonija (2008.), Lielkoncerts Ventspils sporta hallē (2008.), Rīgas rajona Deju svētki u.c.

Šobrīd deju studijā „Prieks” darbojas 6 kolektīvi-paši mazākie ”Mini Lāsītes” (3.-5. g.), „Mini Lāsītes” (6.-8. g.) , „Lāsītes” ( 9.-11. g.) , „Prieks” (pusaudžu un vidusskolas vecuma meitenes) un nu jau 4. sezonu darbojas deju grupa „Vēlreiz”  , kurā sanākušas kopā sievietes , kam patīk dejot un uzstāties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: