Mūsu soļotājs Arnis Rumbenieks piedalījās Siguldas kalnu maratona 2010 skriešanas sacensībās, kurās izcīnīja sudraba godalgu 55 kilometru distancē.

Siguldas kalnu maratona sacensības notika trīs distancēs: 55 kilometru, 33 km un 11 km. Visgarākajā – 55 km – distancē uz starta izgāja 6 sievietes, kas visas pieveica smago distanci, un 78 vīrieši, no kuriem finišēja 64 dalībnieki.

Mūsu Arnis Rumbenieks izcīnīja augsto otro vietu visu dalībnieku kopvērtējumā, distancē pavadot 5 stundas 5 minūtes un 26 sekundes. Par kalnu maratona uzvarētāju kļuva Jānis Krūmiņš, kas finišēja pēc 4 stundām 41 minūtes un 56 sekundēm. Trešais pēc 5 stundām un 10 minūtēm finišu sasniedza Juris Lūsis.

Jāpiebilst, ka piektajā vietā kopējā konkurencē finišēja Arņa brālis Andis Rumbenieks. Tāpat pievarēt 55 kilometru distanci pa spēkam bija arī mūsu Imantam Čaklim, kas V40 grupā ieņēma 13. vietu un distancē pavadīja vairāk nekā septiņarpus stundu. Noteikti ir jāuzteic Čakļa apņēmība un nepadošanās, lai pieveiktu šo smago distanci, skrienot gandrīz veselu darba dienu.

Vairāk lasi šodienas laikrakstā "Ventas Balss"!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: