31. maijā plkst. 18.00 Kultūras centrā Ventspils vīru koris ar skanīgu koncertu atzīmēs 10 gadu jubileju.

Galvenās diriģentes Lorijas Vudas Cinkusas vadībā Ventspils vīru koris ir sagatavojis koncertu kopā ar koru draugiem pa latviešu mūzikas virsotnēm, iegriežoties latviešu dižgaru Emīla Dārziņa, Raimonda Paula un Ērika Ešenvalda radošajos apcirkņos. Kora īpašais jubilejas sveiciens klausītājiem būs kādreiz tik slavenās filmas „D’Artanjans un trīs musketieri” melodisko dziesmu īpaši Ventspils vīru korim veidoti jauni aranžējumi, kas ļoti daudziem klausītājiem dāvās iespēju gremdēties saldās jaunības vai bērnības atmiņās. Skaņdarbu atskaņojumā korim pirmo reizi būs iespēja radošā tandēmā sastapties ar Ventspils instrumentālo grupu „Intro” Sergeja Somika vadībā.

 

Īpašais koncerta viesis būs Latvijas labākais vīru koris „Gaudeamus” Vispārējo latviešu Dziesmu un Deju svētku virsdiriģenta Ivara Cinkusa vadībā.

 

Ar dziesmotiem sveicieniem koncertā piedalīsies Ventspils jauktie kori „Līvzeme”, „Kaiva”, „Ventus” un „Dižpumpurs”, sieviešu kori „Venda” un „Lība”, kā arī senioru sieviešu koris „Ziemeļzvaigzne”.

 

Koncertu finansiāli atbalsta Ventspils pilsētas pašvaldība.

 

Ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: