Ventspils muzeja muzejpedagoģisko programmu ciklā Daba un vēsture –no septembra jauna programma Meža skola.

Sadarbībā ar Dabas aizsardzības pārvaldi un Slīteres nacionālā parka administrāciju, Ventspils muzejā tapusi jauna muzejpedagoģiskā programma Meža skola, ar kuru pirmā iepazīšanās jau notika Pilsētas svētku laikā. Meža skola radīta kā būtisks Ventspils novada medību trofeju izstādes Zvēri mežos un ūdeņos papildinājums.

Meža skolā uzņem jau no pirmsskolas vecuma un programma piemērojama arī vidusskolēniem, jo pazīt meža zvērus un dabas rakstītās vēstules nekad nav par vēlu vai agru. Kopā ar muzeja pedagogu Ilvu Buntiku varēs vērot zvēru mazuļus (Slīteres nacionālā parka darbinieku vizuālais materiāls), atpazīt dzīvnieku pēdu nospiedumus un cita veida meža vēstules, kā arī risināt uzdevumus, kuros ar matemātikas zināšanām nebūs gana. Jaunais mācību gads Meža skolā sākas septembrī un ilgs divus mēnešus, līdz Medību trofeju izstādes noslēgumam oktobra beigās.  Meža skola ir labs palīgs dabas mācību stundām un skolotāji ir laipni aicināti izmantot muzeja piedāvājumu.

Pieteikšanās Meža skolai pie I.Buntikas pa tālr.63621309, 29590093 (no pirmdienas līdz ceturtdienai). Muzejpedagoģiskā nodarbība Ls7,70 no grupas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: