Ventspils Jaunrades nama teātra studijas „Mēs” audzēkņi veiksmīgi startē rudens Jautro un atjautīgo kluba sacensībās, izcīnot kausus un uzvaras.

29. septembrī Rīgas Kongresu namā pulcējās 12 komandas no Latvijas, Krievijas un Ukrainas, lai cīnītos par Rīgas mēra Nila Ušakova kausu. Iepriekšējo gadu Ventspils pārstāvji no komandas „No krast-a” («С побережь-ё») – Arturs Kahmaļovs, Artjoms Jemeļņikovs un Jūlija Suslova – apvienojās ar trīs Rīgu pārstāvošām komandām, izveidojot „Jauniešu izlasi Rīga-Ventspils”, un izcīnīja redaktoru kausu.

 

Jāatzīmē, ka viens no redaktoriem bija Jautro un atjautīgo kluba augstākās līgas „Prima” («Прима») spēlētājs Antons Sasins. Spēlē piedalījās arī augstākās līgas komandas: „Dņepr” («Днепр») no Ukrainas un „Rīgas goti” («Рижские готы»).

 

Savukārt 7. novembrī Rīgas Maskavas namā norisinājās Latvijas Jautro un atjautīgo kluba jauniešu līgas festivāla atklāšana, kurā piedalījās 11 skolēnu un studentu komandas no Rīgas, Daugavpils, Jūrmalas un Ventspils. Ventspili festivālā pārstāvēja Ventspils Jaunrades nama teātra studijas „Mēs” komanda ar nosaukumu „Pirtslota” («Веник»), kas izcīnīja 1.vietu.

 

Komanda „Pirtslota” («Веник») ir jauna komanda, kuru trenē un pārrauga bijušais komandas „No krast-a” («С побережь-ё») kapteinis Arturs Krahmaļovs un Dmitrijs Savickis.  

 

Ventspils Jaunrades nams apsveic komandu ar veiksmīgo debiju un novēl nākotnē turpināt veiksmīgi jokot un izcīnīt daudz jaunas uzvaras.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: