Lai veicinātu sporta attīstību Ventspils pilsētā, atzīmētu Ventspils pilsētas sportistu augstos sasniegumus sportā, kā arī novērtētu treneru un sporta darbinieku, entuziastu ieguldīto darbu, ir iedibināta Ventspils pilsētas domes gada atzinības piešķiršana sportā.

Iedzīvotāji līdz š.g. 16. novembrim, rakstot www.ventspils.lv un www.ventasbalss.lv portālos, kā arī aizpildot pieteikumu anketas un iemest tās urnās, kuras bija novietotas Olimpiskā centra „Ventspils” basketbola halles foajē vai Pārventas bibliotēkā, tika aicināti ieteikt kandidātus 6 nominācijās: „Labākā sportiste”, „Labākais sportists”, „Labākais treneris”, „Cerība sportā”, „Entuziasts sportā”, „Paraugs sportā”. Papildus tiks piešķirta balva nominācijā „Mūža ieguldījums sportā.” Šobrīd esam apkopojuši visus ieteikumus un kopumā tika saņemti vairāk nekā 300 ieteikumi, kuri tiks sakārtoti atbilstoši nominācijām.

 

Ieteiktās nominācijas tiks izvērtētas Ventspils pilsētas domes Sporta komisijā, bet galīgo lēmumu par atzinības piešķiršanu pieņems Ventspils pilsētas domes Izglītības, kultūras un sporta komiteja.

 

Gada atzinības sportā pasniegšanas svinīgā ceremonija notiks 2012. gada 7.decembrī plkst. 15.00 Ventspils Kultūras centrā, kurā aicināti piedalīties sportisti un sporta darbinieki.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: