Ventspils poliklīnikā ambulatoros pacientus uz valsts apmaksātām konsultācijām no 12.marta sāks pieņemt sertificēts kardiologs Dr. Elita Prince. 

Dr.Elita Prince pacientus pieņems reizi nedēļā. Pierakstīties uz valsts apmaksātajām konsultācijām var Ventspils poliklīnikas reģistratūrā pa tālruni 636 22131.

Tā kā kardiologs nav tiešās pieejamības speciālists, lai saņemtu valsts apmaksātu pakalpojumu, nepieciešams ģimenes ārsta nosūtījums. Tādā gadījumā jāmaksā vienīgi pacienta iemaksa 3 latu apmērā.

Jāatgādina, ka ir virkne pacientu kategoriju, kas no pacientu iemaksas atbrīvotas. Tai skaitā bērni līdz 18 gadu vecumam, pirmās grupas invalīdi, politiski represētās personas, trūcīgās personas, kurām ienākumi uz katru ģimenes locekli pēdējo trīs mēnešu laikā nepārsniedz 90 latu mēnesī, ko apliecina pašvaldības sociālā dienesta izsniegta izziņa, kā arī citi. Noteiktas atlaides var saņemt arī Ventspilī deklarētās maznodrošinātās personas, kā arī invalīdi un pensionāri, kuru ienākumi uz vienu personu nepārsniedz 169,58 latus. Arī šajā gadījumā ir nepieciešama sociālā dienesta izsniegtā izziņa.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: