Pilsētā un novadā konstatētas ne tikai dažādu mantu, bet arī dīzeļdegvielas zādzības, turklāt šādi noziegumi notikuši arī citur Kurzemē, tāpēc policija aicina dažādu spēkratu īpašniekiem būt uzmanīgiem.

Laika posmā no 15. oktobra līdz 17. oktobra rītam Ances pagastā no grants karjerā novietota ekskavatora nozagti divi akumulatori, bet no degvielas bākas nolieti 100 litri dīzeļdegvielas. Nedēļas pirmajā dienā līdzīga zādzība konstatēta Skrundas ielā – no saimniecības ēkas nozagta apkures dīzeļdegviela 1500 litru apjomā. Par zādzībām uzsākti kriminālprocesi.

Šādas degvielas zādzības arvien biežāk notiek visā Kurzemes reģionā. Tāpēc policija aicina lauksaimniecības tehnikas īpašniekus un lietotājus apsvērt iespējas, kā iespējams glabāt tehniku drošāk, lai neatvieglotu degvielas „nosūcēju” darbu. Savukārt par aizdomīgu personu rosīšanos ap spēkratiem vai svešu automašīnu pārvietošanos, kuras var pārvadāt degvielu, jāinformē tuvākā policijas iestāde.

Joprojām aktuālas ir arī velosipēdu zādzības. 17. oktobrī pa dienu piecu minūšu laika garnadži pamanījušies Dzintaru ielā nozagt pie kāpņu telpas novietotu velosipēdu 80 latu vērtībā. Savukārt no plkst. 7 līdz plkst. 15 arī šajā pašā ielā nozagts velosipēds, kurš bijis pieslēgts. Uzsākts kriminālprocess.


Ap plkst. 16.25 Aleksandra ielā kādā veikalā aizturēts 36 gadus vecs vīrietis, kurš nozadzis trīs paciņas ar kafiju " Jacobs Kronung". Kafija atdota veikalam, bet pret vīrieti sākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: