Nolūkā popularizēt Ventspils pilsētu kā tūrisma galamērķi, kā arī lai veicinātu apmeklētāju pieplūdumu arī ārpus aktīvās tūrisma sezonas, apstiprināts Ventspils pilsētas domes mārketinga simboliku "vents".

Jaunā mārketinga simbolika "vents" kalpo kā atlaižu kupons dažādu Ventspils atpūtas un tūrisma objektu apmeklējumam. Informācija par atlaižu vietām ir pieejamawww.visitventspils.com un tā tiek regulāri atjaunināta. Izgatavoti un apritē pieejami piecu veidu "venti" – "5 venti", "10 venti", "20 venti", "50 venti" un "100 venti".

Ventspils "ventus" nav iespējams nopirkt par naudu vai iemainīt pret ārzemju valūtu. Tos ir iespējams pelnīt un krāt, veicot dažādas aktivitātes Ventspils virtuālajā vēstniecībā www.visitventspils.com.

Pirmā ventu pelnīšanas iespēja virtuālajā vidē ir “Ceļojuma konstruktors”. Izveidojot savu Ventspils ceļojuma videoklipu konstruktorā, tiek piešķirti 500 virtuālie venti. Tāpat līdz 2011. gada 1. decembrim katrs Ventspils Tūrisma informācijas centra apmeklētājs saņems dāvanu – 300 ventus.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: