Ventspilī kārtējo reizi suns sakodis cilvēku. Šoreiz tas noticis Ērgļu ielas rajonā, kur suns iekodis kājā kādai 15 gadus vecai meitenei.

Kā Ventas Balsij pastāstīja meitenes māte, viņas meita pa ielu braukusi ar velosipēdu. Netālu no bijušā maizes kombināta pretī nācis čigānu tautības vīrietis ar diviem lieliem suņiem, kuri bijuši nevis pavadā, bet ļoti garā ķēdē. Lieki teikt, ka suņiem nav bijuši uzpurņi. Viens no tiem pamatīgi iekodis meitenei kājā, bet vīrietis ar suņiem steigšus pametis notikuma vietu.

 

No blakus mājas iznācis kāds cilvēks, kurš ierosinājis meitenei zvanīt policijai un bez kādas palīdzības sniegšanas aizgājis prom. Mamma ir šokā par tik lielu cilvēku vienaldzību un neiejūtību gan no suņu saimnieku puses, gan no līdzcilvēkiem. Tagad meitenei veselu mēnesi jāpotējas pret trakumsērgu, jo nav zināms, vai suns ir slims.

Valsts policijas Ventspils iecirknis par šo gadījumu ir uzsācis kriminālprocesu, tiek noskaidroti notikušā apstākļi. Meitenes māte gan netic, ka policijai izdosies vainīgo notvert.

 

Jau rakstījām, ka šomēnes ir notikuši vēl trīs incidenti ar suņiem. Tostarp Meža kapos liels suns, esot līdzās tā saimniekiem, pieskrējis un iekodis rokā kādai sievietei. Tāpat suns uzbrucis vīrietim kāda Saules ielas nama kāpņu telpā. Bet Ventspils novadā divi klaiņojoši stafordšīras terjeri saplosījuši sētā pie saites piesietu suni. Ventspils Dzīvnieku audzētāju klubs šo gadījumu raksturo kā noziegumu no suņu saimnieku puses. Stafordšīras terjers ir viena no bīstamākajām suņu šķirnēm, kas veidota speciāli suņu cīņām.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Lauma Lubāne 14.09.2018, 20:38:15

    SSie it launi in traki suni. Tos vajag vest us nosausanu, citadi nebus taisnibas.

  • -1
    No malas 14.09.2018, 20:55:27

    Čigānu ar?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: