Šodien plkst.10 Kurzemes rajona tiesa Ventspilī plāno turpināt skatīt krimināllietu par Ventspilī jaungada naktī notikušu vīrieša slepkavību. Publiski pieejamā informācija liecina, ka lietā apsūdzēts Deniss Krajevskis.

Jau vēstīts, ka 2022. un 2023. gada mijā ap plkst.3 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Saules ielā, pie daudzdzīvokļu nama atrasts vardarbīgā nāvē miris vīrietis.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas par notikušo sāka kriminālprocesu, veica izmeklēšanu un noskaidroja iespējamo vainīgo personu, kurš bija pametis valsti, taču sadarbībā ar Valsts robežsardzi, persona tika aizturēta.

Izmeklēšanā noskaidrots, ka konflikta laikā cietušajam nodarīti miesas bojājumi - dūrieni ar nazi krūškurvī un vēderā, kā rezultātā iestājusies vīrieša nāve. Aizturētais iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par izdarītu administratīvo pārkāpumu.

Noslepkavotā vīrieša māsa Iveta Ļaksa pavēstīja, ka noziedzīgā nodarījuma rezultātā bez tēva ir palicis 13 gadus vecs zēns.

Saskaņā ar Krimināllikumu, par šādu noziedzīgu nodarījumu soda ar mūža ieslodzījumu vai ar brīvības atņemšanu uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem un ar probācijas uzraudzību uz laiku līdz trim gadiem.

Lasi vēl

Komentāri (2)

  • 0
    Gārfilds 06.10.2023, 11:15:05

    Facebook profila bilde šim urodam izsaka visu.

  • 0
    Arogidēns 06.10.2023, 12:54:33

    Nu jau tikai googlee var atrast.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: