Vakar Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Ventspilī kādai sievietei un viņas pusaugu dēlam skrien pakaļ nepazīstams vīrietis, draudot nodarīt miesas bojājumus.

Vīrietis tika aizturēts un nogādāts Valsts policijas telpās. Šobrīd pret viņu ir uzsākts kriminālprocess.

16.augustā ap pulksten 20.20 Valsts policijā tika saņemta informācija, ka Ventspilī, Lidotāju ielā sievietei un viņas pusaugu dēlam skrien pakaļ nepazīstams vīrietis, draudot nodarīt miesas bojājumus.

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes Ziemeļkurzemes iecirkņa amatpersonas ieradās notikuma vietā un noskaidroja, ka sievietei ar nepazīstamu vīrieti bija izcēlies konflikts, kā rezultātā vīrietis skrējis viņai pakaļ, draudot nodarīt miesas bojājumus. Sieviete ar dēlu skrējusi uz savu transportlīdzekli, bet vīrietis viņu noķēris un ar plaukstu iesitis sievietei pa seju, pēc kā viņa turpināja bēgt prom, saucot pēc palīdzības.

Valsts policijas amatpersonas, ierodoties notikuma vietā, ieguva informāciju par vīrieša pazīmēm un nodeva šīs ziņas Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas amatpersonām, kopīgi uzsākot meklēšanas pasākumus. Vīrieti kāda nama iekšpagalmā pamanīja un aizturēja Ventspils pilsētas Pašvaldības policijas amatpersonas un nodeva Valsts policijas rīcībā. Aizturēšanas brīdī vīrietis atradās 1,88 promiļu reibumā. Sieviete ar gūtajiem miesas bojājumiem vērsās medicīnas iestādē.

Šobrīd vīrietis ir aizturēts un pret viņu uzsākts kriminālprocess un notiek izmeklēšana. Vīrietis jau iepriekš ir nonācis policijas redzeslokā par dažāda veida noziedzīgiem nodarījumiem.

Valsts policija atgādina, ka neviena persona netiek uzskatīta par vainīgu, kamēr tās vaina noziedzīga nodarījuma izdarīšanā netiek pierādīta likumā noteiktajā kārtībā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: