Ventspils valstspilsētas pašvaldība sniedz daudzpusīgu atbalstu trūcīgām un maznodrošinātām mājsaimniecībām ar bērniem gan skolās, gan arī pirmsskolas izglītības iestādēs.

Viens no pašvaldības sniegtajiem atbalsta veidiem ir pabalsts mācību maksas segšanai Ventspils Mūzikas vidusskolā.

Pabalstu mācību maksas segšanai Ventspils Mūzikas vidusskolā 100% apmērā no mācību iestādes noteiktās mācību maksas (14 eiro mēnesī) var saņemt tās trūcīgās un maznodrošinātās mājsaimniecības, kuru bērni mācās Ventspils Mūzikas vidusskolas 1. – 9. klasē.

Lai saņemtu pašvaldības pabalstu mācību maksas segšanai Ventspils Mūzikas vidusskolā, vienam no bērna vecākiem Sociālajā dienestā jāiesniedz iesniegums.

Ventspils pašvaldība šim mērķim šogad ir novirzījusi 1480 eiro budžeta līdzekļus un plānots, ka šo pabalstu katru mēnesi saņems 12 bērni.

Plašāku informāciju par sociālā atbalsta iespējām un citiem jaunumiem Ventspils valstspilsētas iedzīvotāji var saņemt Ventspils Sociālajā dienestā, Raiņa ielā 10, tālr. 63601210 vai Ventspils Sociālā dienesta Pārventas filiālē, Talsu ielā 39, tālr. 63663001, kā arī pašvaldības mājas lapā: ŠEIT! un Ventspils Sociālā dienesta mājas lapā: ŠEIT! un sociālo tīklu “Facebook” lapā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: