Saspēles vadītājs Artūrs Ausējs arī nākamajā sezonā spēlēs Latvijas basketbola komandā "Ventspils", savukārt nu jau bijušais ventspilnieku centra spēlētājs Guntis Sīpoliņš pievienojies "Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" vienībai.

32 gadus vecais Ausējs "Ventspilī" spēlēs ceturto sezonu pēc kārtas. Iepriekšējā sezonā viņš Latvijas-Igaunijas līgā 33 mačos vidēji 25 minūtēs guva 13,0 punktus, realizēja 34% tālmetienu, atdeva 4,1 rezultatīvu piespēli un izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas.

Ausējs Latvijā spēlējis arī "VEF Rīga", Liepājas, Jūrmalas, Jelgavas un "Barons" komandās, bet ārvalstīs viņš pārstāvējis Krievijas superlīgas vienību Jekaterinburgas "Ural" un Lietuvas klubu Pasvāles "Pieno Zvaigzdes".

Savukārt 29 gadus vecais Sīpoliņš Valmieras komandai pievienojies pēc divām "Ventspilī" pavadītām sezonām. Iepriekšējā sezonā viņš apvienotajā līgā 33 cīņās caurmērā 24 minūtēs guva 11,3 punktus, izcīnīja 5,6 atlēkušās bumbas un atdeva 1,6 rezultatīvas piespēles.

Latvijas basketbolā Sīpioliņš iepriekš spēlējis tādās komandās kā "Turība", "Jūrmala", "Ogre", "Valka"/"Valga" un "Liepāja".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: