Ventspils Piedzīvojumu parkā un pa pilsētas ielām, 1200 lieli un mazi velobraucēji piedalījās Ventspils vasaras tūrisma un velosezonas sezonas atklāšanas velobraucienā, kura moto šogad bija ''Velodancis''.

Kā pirmie 2,1 kilometra garajā distancē devās bērni, finišā saņemot īpašos sertifikātus un uzlīmes, kā arī kuponu, kad deva iespēju apmeklēt kādu no Piedzīvojumu parka atrakcijām. FOTO!

Pēc tam uz Lielās trases starta pulcējās velobraucēji, piepildot Saules ielu no Piedzīvojumu parka galvenajiem vārtiem līdz pat Ventspils robežai.

Pirms starta dalībniekus uzrunāja Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs. Starts tika dots ar nelielu salūtu, un dalībnieki devās pa Ventspils pilsētas ielām 8,6 km garajā trasē. Kopā ar velobraucējiem distancē devās deju kolektīva “Strautuguns” dejotāji.

Par jautru noskaņojumu rūpējās grupa “Windy Temper” un metālpūšamo instrumentu ansamblis “Ventspils Brass”.

Tūrisma informācijas centra  teltī  darbojās laimes rats, kur atbildot uz jautājumiem par Ventspili, bija iespēja laimēt Ventus. Rūpējoties par savu veselību, bija iespējams izmērīt asinsspiedienu un noteikt cukura, kā arī hemoglobīna līmeni.

Pēc velobrauciena Piedzīvojumu parkā uz skatuves Ventspils valstspilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja 1. vietnieks sadarbības jautājumos Guntis Blumbergs sveica velobrauciena nomināciju uzvarētājus.

Apbalvoti tika sekojošu nomināciju uzvarētāji: FOTO!
Atraktīvākais velobraucējs – Vitauts Krūms ar Šeilu;
Krāšņākais pāris – Madara ar Kārlis;
Neparastākā velosipēda īpašnieks – Markuss Putāns;
Skaļākais velobraucējs – Jānis Andreika;
Krāsainākā velosipēda īpašniece – Dace Voiča;
Saliedētākā ģimene – Klēģeru ģimene.

Īpaši sertifikāti tika pasniegti arī vairāku Ventspils uzņēmumu kolektīviem un komandām  

Pasākuma kulminācija, kuru gaidīja teju visi velobrauciena dalībnieki, bija izloze, kurā viens laimīgais tika pie galvenās balvas – velosipēda.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Gārfilds 08.05.2023, 18:04:31

    Šitie Lemberga karnevāli ir jāpārtrauc. Veloceliņu sezona tak ir visu cauru gadu. To pierāda, ka ziemā celiņi tiek uzturēti tīri un kārtīgi. Tāpēc, sezona ir visu CAURU gadu! Beigsim paralizēt pilsētu viena liliputa ambīciju dēļ.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: