Mācību gads tuvojas noslēgumam, kas nozīmē, ka arī diplomdarbu un citu dokumentu iesniegšanas termiņi tuvojas straujiem soļiem. Arī šogad Ventspils Digitālais centrs steigsies palīgā, lai parūpētos par topošo absolventu darba vizuālo noformējumu, piedāvājot diplomdarbu iesiešanu cietajos vākos un spirālē.

Lai iesietu darbu cietajos vākos ir nepieciešams nedaudz vairāk laika, tāpēc rezervācija jāveic vismaz 8 darba stundas iepriekš, izmantojot pieteikuma anketu. Klientiem tiek piedāvāta lieliska iespēja augšupielādēt vietnē savu diplomdarbu, norādot vāku krāsu, nepieciešamo apdrukas tekstu un burtu krāsu, saņemšanas datumu un kontaktinformāciju. Tādā veidā klients varēs ierasties Digitālajā centrā jau pēc izdrukāta un iesieta darba, ietaupot savu laiku. Tā kā darbs ir jāiesniedz PDF formātā, pieteikuma formā ir pieejama instrukcija WORD dokumenta saglabāšanai PDF formātā. Tāpat ir sagatavota instrukcija vienmēr aktuālam studentu jautājumam - numerācija sākot no jebkuras dokumenta lapaspuses. Digitālais centrs ir padomājis arī par absolventiem no citām pilsētām, piedāvājot iesūtīt gatavu darbu elektroniski un iesieto diplomdarbu saņemt ar “Omniva” starpniecību.

Pieteikuma forma www.adre.se/iesiesana ir jāaizpilda arī tad, ja vēlas rezervēt vākus, nepievienojot gatavu diplomdarbu. Šajā gadījumā būs jāveic pakalpojuma priekšapmaksa.

Cenas dokumentu iesiešanai cietajos vākos un spirālē:

Iesiešana cietajos vākos:

• Ar apdruku - 8,00 EUR

• Bez apdrukas - 6,00 EUR

• Diplomdarbu pārsiešana - 1,50EUR

Iesiešana spirālē:

• Līdz 175 lpp. - 1,34 EUR

• No 175 lpp. - 1,73 EUR

• Spirāles pārsiešana - 0,75 EUR

Izdruku cenas ir atkarīgas no krāsu noklājuma, ar cenrādi iespējams iepazīties šeit: www.digitalaiscentrs.lv/pakalpojumi.

Iesiešanu cietajos vākos nepieciešams pieteikt šeit: www.adre.se/iesiesana.

Neskaidrību vai jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar Ventspils Digitālo centru, rakstot e-pastu uz info.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: