Ventspils novadā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes amatpersonas novērušas vairākus pārkāpumus, Ancē pieķerts dzērājšoferis, Ugālē mājās nogādāts kāds miera traucētājs, bet Piltenē bijis viltus izsaukums par miesas bojājumu nodarīšanu.

10. februārī Valsts policijas darbinieki devās uz Ugāli, kur tika saņemta informācija par kādu vīrieti, kurš traucē sabiedrisko mieru atrodoties kādas mājas kāpņu telpā. Valsts policija veica alkohola pārbaudi vīrieša izelpā un konstatēts, ka kungs atradies 2,17 promiļu reibumā. Kāpņu telpā vīrietis gribējis pasildīties. Valsts policijas darbinieki vīrieti nogādāja mājās un pret viņu uzsākts administratīvā pārkāpuma process par sīko huligānismu.

Ancē 11. februārī tika paturēts transporta līdzeklis ''Audi'', kuru vadīja vīrietis atrodoties 2,66 promiļu reibumā. Pret vīrieti uzsākts kriminālprocess.

12. februārī policija saņēmusi izsaukumu uz Pilteni par to, ka kādam vīrietim nodarīti miesas bojājumi. Policijas darbinieki ieradās notikuma vietā un konstatēja, ka tas ir viltus izsaukums. Šajā gadījumā pret vīrieti ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process par policijas nepamatotu izsaukšanu. Pārbaudes laikā tika konstatēts, ka vīrietim nav deklarētās dzīvesvietas adrese, par ko arī ir uzsākts administratīvā pārkāpuma process.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Gārfilds 13.02.2023, 17:34:14

    Žēl, ka maksāju nodokļus, kuri aiziet policijas resursu tērēšanai, lai izbrauktu pie tādām pabirām.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: