Popes pagastā zagļi, lai tiku pie dīdzeļdegvielas, ekskavatoram uzlauzuši degvielas bāku; policijā reģistrēti arī citi noziegumi.

Degvielas zādzība Popē notikusi laika posmā no 9. februāra līdz 10. februāra rītam. Mājas pagalmā novietotam ekskavatoram uzlauzta degvielas bāka un nozagti apmēram 200 litri dīzeļa.

10. februārī arī konstatēts, ka apzagta automašīna „Toyota Carina”, kas atradās Celtnieku ielā. Izsists automašīnas stikls un no salona nozagta CD magnetola "JVC". Abos gadījumos sākts kriminālprocess.

Ap plkst. 12:15 Līgatnes ielā automašīna uzbraukusi desmit gadus vecam zēnam un aizbraukusi no notikuma vietas. Zēns nogādāts slimnīcā, par laimi, miesas bojājumi netika konstatēti. Plkst. 20 Lielajā prospektā pašvaldības policija konstatēja, ka 55 gadus vecs vīrietis automašīnā „Audi Avant” pārvadā 60 litrus šķidrumu ar izteiktu dīzeļdegvielas smaku bez izcelsmes dokumentiem.


Vēl šajā dienā Kuldīgas ielā aizturēts 33 gadus vecs vīrietis, kurš, iespējams, lietojis narkotikas. Viņš nogādāts slimnīcā ekspertīzes veikšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: