Ventspils Maratona Klubs, sadarbībā ar Olimpisko centru Ventspils, šodien, visu mīlētāju dienā, rīko skrējienu pa pilsētas centrālajām ielām.

Plānotas divas distances - pieredzējušiem skrējējiem tā būs ap 10km, iesācējiem ap 4 km. Skriešanas temps būs pavisam lēns, līdz ar to nevienam nav jāuztraucas, ka kāds atpaliks.

Skriešanas laikā tiek atgādināts, ka šogad, 19.jūnijā, notiks 2. Piedzīvojuma Parka Pusmaratons un tie, kas izvēlēsies nevis īso 5km distanci, bet pusmaratona distanci 21 km, pēdējais laiks tam sākt gatavoties.

Skrējiena sākums pl.18.30 - pulcējamies pie Ūdens piedzīvojumu parka Lauku ielā 5. Tā kā skrējiens notiks tumšajā diennakts laikā, lūgums ņemt līdz atstarotājus, galvas lukturīšus, mirgojošās lampiņas. Ventspils Maratona Klubs no Ķīnas pasūtījis 50 mirgojošu lampiņu komplektus, ko varēs iegādāties pret ziedojumiem, kas tālāk nonāks Latvijas Paralimpiskajai vieglatlētikas komandā. Cerams, ka Ķīnas un Latvijas pasti paspēs piegādāt līdz Ventspilij šos atstarotājus.

Plānots, ka uz skrējienu tiks aicināti arī Ventspils pilsētas un novada treneri, kuri pēc skrējiena varētu atbildēt uz interesējošiem jautājumiem par skriešanu. Pēc skrējiena viss vēl nebeigsies, jo rezervēts Ūdens piedzīvojumu parka mazais baseins ar pirti, un visi gribētāji pēc skrējiena varēs apmeklēt to bez maksas. Līdz var ņemt arī groziņus ar uzkodām, bet trīs labākie pavāri saņems pārsteiguma balvas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: