Vakar, 1. aprīlī ap pulksten 8 Valsts policijā saņemta informācija par to, ka Jūras ielā 1997. gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu "Audi", uzbraucis gājējai, 1972. gadā dzimušai sievietei, kura šķērsoja ceļu pa gājēju pāreju.

Sieviete trieciena rezultātā guva galvaskausa lūzumu, smadzeņu satricinājumu, vaļēju galvas brūci, muguras sasitumus un ar gūtajām traumām nogādāta ārstniecības iestādē. Noformēts ceļu satiksmes negadījuma reģistrēšanas protokols.

Lasi vēl

Komentāri (10)

  • 0
    Kārlis_ 02.04.2019, 09:17:05

    Saule un vadītāja mazkvalificētais stāžs dara savu...

    Lai veselība ar sievieti!!!

  • -2
    Puaro 02.04.2019, 09:44:37

    Tā kā pie mums te brauc,pusei vaditāju vajdzētu atņemt tiesības.Šoferim redzot ka gājejs tuvojas parējai,vel piespiež gāzi grīdā,lai tik nebūtu jāapstājas.Protams,arī gajēji nav bez vainas,katrs gadījums atšķirīgs.Padzīvojot arzemēs,sapratu ka var būt savstarpējas cieņpilnas attiecības starp gājēmiem un vaditājiem,bet te pa lielam tikai mērkaķi pie stūres

  • 0
    tery 02.04.2019, 11:05:21

    Vai jums neliekas, ka kaut kā pārāk bieži pēdējā laikā brauc virsū gājējiem uz pārejām. Un dara to jaunieši, kas dabūjuši nesen tiesības. Varbūt tas tiesību iegūšanas process kļuvis par pārāk ikdienišķu lietu, vai kas cits, bet tā jauniešu attieksme pret pārējiem braucējiem vai gājējiem ir vienkārši apbrīnojama. Neievēro elementāros noteikumus, nerunājot nemaz par tādiem labās rokas likumiem jeb neapdzīt uz tilta pa nepārtraukto līniju...

  • 0
    Larijs Kukarans 02.04.2019, 11:17:32

    Puaro,runājot par ārzemēm,nezinu kur tu dzīvoji,bet es tev varu pateikt,ka es esmu īrijā jau nodzīvojis 16 gadu.
    Nevaru,un negribu pierast pie tā,kā brauc īri,tas ir pie viņu braukšanas kūltūras,ja tā var to nosaukt.Jā,pie gājēju pārbrauktuves viņi bremzē,pat palaiž no sānu ceļa uz galveno,pēc rāvējslēdža principa,un viss!Apstājas viņi vienalga,kur ienāk prātā,vai tur ir 2vas nepārtrauktās līnijas,stāvvieta vecākiem ar maziem bērniem (pat ja nav bērnu mašīnā),tieši pie gājēju pārejas.Vienreiz pat redzēju,ka viena sieviete apstājās aplī un kaut ko pētīja telefonā.Pagriezienus ļoti reti rāda,brauc pa ielu,kā grib,rodas tāds iespaids,ka viņi ir vieni paši uz planētas,atpakaļskata spoguļus neizmanto,ja nu vienīgi vecenes,lai uzkrāsotos.

  • 0
    Larijs Kukarans 02.04.2019, 11:20:15

    Tālās gaismas pa tumsu,tas vispār ir vāks,iemauks tev acīs un pēc tam izslēgs,neviss pirms tam izslēgt,esmu jau piešāvies,es slēdzu pirmais,bet roka ir pie kloķa,ja pretī braucējs neizslēdz,tā maucu uzreiz atpakaļ tālās.Starp citu esmu viņiem prasījis,kapēc viņi tā dara,atbilde,ka viņi nesaprot kur problēma,secinajums,laikam viņiem acis ir savādākas neka pārējiem,viņiem neapžilbst.

  • -1
    Larijs Kukarans 02.04.2019, 11:21:32

    .Ielas vidū var apstāties,lai ar pretī braucošo šoferi varetu parunāt,tas nekas,ka aiz viņiem ir citas mašīnas,kas nevar pabraukt garām,es parasti negaidu,kā īreļi,bet izmantoju skaņas signālu.Vecie pensionāri,tas ir vispār vāks,tas nu gan ir visur,būtu man teikšana,kā 75 gadi,tā braukšanas eksāmens,nevari nolikt,brauc ar taksi,neviss jāj galvu pārējiem braucējiem.Pēc pāris gadiem atkal braukšanas parbaude,ja ne staigā!Runājot par latviju,man liekas,ka visi tur ir Šumaheri,bet pārējais it ka normāli.Par gājējiem uz pārejām,tracina,kad tīšām velkas,nu ja ej pāri,tad ej,neviss velcies.Un pirms tam jau rakstīju,visi mēs esam cilvēki un varam kļūdīties,vai aizdomāties var katrs,i gājējs,i šoferis,tāpēc īpaši gājēji uzmanieties,ja saskrienas auto ar cilvēku,100% cieš gājējs.Tā kā,sargi pats sevi un dievs tevi sargās!

  • 0
    Nah Nahs VI 02.04.2019, 15:43:39

    Novēlējums pārējām sievietēm,kuras vēl nav notriektas-labāk izvairīties šķērsot ielu pa gājēju pāreju!Tas var būt bīstami veselībai un dzīvībai!

  • 0
    Laila Gitendorfa 02.04.2019, 15:44:00

    Šodien būtu bijis kas līdzīgs,tik ar bērnu,un tieši uz šī paša gājēju pārejas. Puika bija jau sācis šķērsot gājēju pāreju,mašīnas no luksafora puses jau lēnām sāk samazināt ātrumu, bet te pēkšņi,no labās joslas aiz pārējām mašīnām,no luksafora puses izskrien VW golfs. Pat nepiebremzēja,pofigā pārbrauc gājēju pāreju. Labi,ka puika tik līdz ielas vidum bija aizgājis. Tanī brīdī nodomāju,ka vajadzētu tai aitai braukt līdzi, kamēr kur neapstāsies un kārtīgi nolamāt. Bet domāju,ka viņai dziļi bija pie pakaļas.
    Un vēl tās trakās mammas ar bērniem uz 4 joslu brauktuves mēģina pāriet,kad ir intensīva satiksme... Nu cmon, galīgi visi prātu pazaudējuši? Laikam pavasaris visiem galvā, un dara stulbības.

  • 0
    Riebīgais 02.04.2019, 22:36:06

    A ja pirms gājēju pārejām noliktu guļošos policistus? Man personīgi nav problēmu ar apstāšanos,bet dažam labam laukam ir. Vai arī būvēt tuneļus un tiltiņus...

  • 0
    Īstais 02.04.2019, 22:59:49

    Saprotu,tas ir nopietns gadījums,bet vai šajos laikos policija nav aprīkota ar visām iespējamām kamerām lai varētu nofiksēt notikušo un nestāvētu pie gājēju pārejas noformējot notikušā protokolu,radot bīstamu situāciju,gājēji iet pāri pārejai,mašīnām pa vienu joslu jāapbrauc policijas auto. Rakstīt var arī kādā citā vietā.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: