Laikā no 28. janvāra līdz 5. februārim Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldē, Ventspils iecirknī reģistrētas vairākas zādzības un sastādīti ceļu satiksmes noteikumu neievērošanas protokoli.

28. janvārī ap plkst. 4 naktī kāds vīrietis konstatējis sava mobilā tālruņa un naudas maka zādzību no virsjakas, kas bija pakarināta atpūtas un izklaides centrā Ganību ielā. 27. janvārī plkst. 22 Celtnieku ielā kāda sieviete konstatēja, ka ir iekļūts viņas pagrabā un no tā nozagtas automašīnas rezerves daļas un dažādi sadzīves priekšmeti.

3. februārī plkst. 05:35 konstatēts, ka Staldzenē no transformatoru punkta nozagtas trīs nulles vada dzīslas un kapara plāksne, plkst. 08:08 Jēkaba ielā konstatēts, ka mājai uzlauztas durvis un nozagtas mantas, tai skaitā televizors un portatīvais dators. Plkst. 7:30 tika konstatēts, ka Talsu un Bangu ielas krustojumā ir izdemolēts un apzagts transformatora skapis. Tajā pašā dienā, plkst.14:13 kāda sieviete konstatējusi, ka Ventspils novadā, Popes pagastā ir iekļūts mājā un izjaukta kārtība, kā arī nozagtas dažādas mantas.

5. februārī plkst. 09:59 saņemta telefoniska informācija, ka Ventspils novadā pie Staldzenes pagrieziena izdemolēts un apzagts transformatora punkts. Visās lietās uzsākti kriminālprocess.

29. janvārī plkst. 14:40 Ugālē pa vietējās nozīmes ceļu 1991. gadā dzimis vīrietis vadīja a/m Audi A3, atrodoties alkoholisko dzērienu ietekmē (1,23 promiles). Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

1. februārī plkst. 14:14 Ventspilī, Brīvības ielas un Sarkanmuižas Dambja ielu krustojumā notika sadursme starp VW Caddy, kuru pa Brīvības ielu vadīja 1968. gadā dzimis vīrietis un VW Passat, kuru tajā pašā virzienā vadīja 1966. gadā dzimis vīrietis. Negadījumā bojātas automašīnas un cietis VW Caddy pasažieris, 1977. gadā dzimis vīrietis. Viņš nogādāts slimnīcā.

2. februārī plkst.17:45 Ventspilī, Aleksandra un Jūras ielas krustojumā automašīna VW Transporter, kuru vadīja 1980. gadā dzimis vīrietis un kurā atradās 1988. gadā dzimusi pasažiere, kā arī automašīna VW Touran, ko vadīja 1968. gadā dzimis vīrietis, izraisīja ceļu satiksmes negadījumu ar cietušajiem. VW Transporter vadītājs un pasažiere nogādāti slimnīcā. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: