Ventspils Piejūras kempings no 2. līdz 4. februārim piedalīsies starptautiskajā tūrisma izstādē BaltTour 2018 un līdz ar Ventspils pilsētas tūrisma informācijas stendu prezentēs atpūtas un nakšņošanas iespējas Ventspilī.

 Līdzās Ventspils stendam Piejūras kempinga darbinieces prezentēs savu pakalpojumu klāstu un apmeklētājiem sniegs iespēju atraktīvā veidā nopelnīt atlaižu kuponu apmeklējumam Piejūras kempingā, kas būs pieejams tikai izstādes BaltTour 2018 laikā.

Ventspils lepojas ar plašu tūrisma iespēju sortimentu, ik gadu piesaistot aizvien vairāk ceļotāju. Lai mūsu pilsētas viesiem būtu iespēja izbaudīt dažādas nakšņošanas iespējas, Piejūras kempinga teritorija pielāgota plašam apmeklētāju lokam. Augstās pakalpojumu servisa kvalitātes dēļ Piejūras kempings atzīts par vienu no augstākā līmeņa kempingiem Latvijā.

Šobrīd viesu izvēlei tiek piedāvātas 43 mājiņas, pieejamas 70 labiekārtotas treileru pieslēguma vietas un 250 telšu vietas, pirts komplekss, banketu un svinību zāle. Kempingā ir arī divas servisa ēkas, kurā pieejamas visas labierīcības, kā arī sezonas kafejnīca un piedāvājums aktīvās atpūtas cienītājiem. Teritorijā atrodas divi volejbola un viens strītbola laukums, kā arī bērnu rotaļu laukums un nojumes brīvdabas pasākumiem. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: