11. novembrī plkst. 5.30 Ventspilī, Kuldīgas ielā, bistro telpās pagaidām nenoskaidrotos apstākļos pazudusi kāda vīrieša somiņa ar dokumentiem. Uzsākts kriminālprocess.

11. novembrī saņemta telefoniska informācija par to, ka Ventspilī, Pētera ielā, ir uzlauzti šķūnīši. Notikuma vietā konstatēts, ka uzlauzts viens šķūnītis, no kura nozagti dažādi trauki un cirvis. No cita šķūņa nozagts velosipēds un divi cirvji. Uzsākts kriminālprocess. Arī 12. novembrī Ventspilī, Kuldīgas ielā, ir konstatēts, ka pagalmā uzlauzti divi šķūnīši, no kuriem nozagti dažādi darbarīki. Uzsākts kriminālprocess.

11. novembrī plkst. 09:26 saņemta telefoniska informācija par to, ka Ventspilī, Jūras ielā noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā cietusi 2001. gadā dzimusi meitene. Viņa nogādāta slimnīcā. Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

13. novembrī plkst. 08:22 saņemta telefoniska informācija par to, ka Ventspils novada Usmas pagastā no automašīnas Volvo, kas novietota pie mājas, nozagta soma ar datoru un dokumentiem. Uzsākts kriminālprocess.

13. novembrī plkst. 10 konstatēts, ka Ventspils novadā, Piltenes lauku teritorijā nozagta polikarbonāta siltumnīca. Uzsākts kriminālprocess.

14. novembrī plkst. 11:30 Ventspilī, Aleksandra ielā, pie veikala sievietei nozagts velosipēds. Uzsākts kriminālprocess.

15. novembrī plkst. 13:20 Ventspilī, kādā izglītības iestādē sieviete konstatēja, ka ir nozagtas viņas mantas, tai skaitā soma un mobilais telefons. Uzsākts kriminālprocess.

16. novembrī plkst. 15:29 Ventspilī Ganību ielā velosipēdists vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā. Konstatēta alkohola koncentrācija izelpas gaisā (1,38 promiles). Noformēts administratīvā pārkāpuma protokols.

16. novembrī ap plkst.19:40 saņemta informācija, ka Ventspilī, Talsu ielā, 1973. gadā dzimis vīrietis, uzlaužot durvis, iekļuvis telpās, izjaucis iekšējo kārtību, kā arī bojājis inventāru. Persona aizturēta. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Genadijs Gorenkovs 22.11.2017, 15:15:35

    LOL

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: