Polijas basketbola čempionātā pie trešā panākuma astoņos mačos tikuši Krosno basketbolisti un Dāvis Lejasmeiers, kas viesojās pie ceturtajā vietā esošās Polpharma Starograd Gdaņskā.

Lai gan Krosno turnīra tabulā atrodas lejasgalā, spēle izvērsās ļoti līdzīga. Pēc pirmā puslaika uz tablo bija neizšķirts (34:34), bet izšķirošo ceturtdaļu ar trīs punktu pārsvaru sāka viesi. Krosno basketbolisti pēdējās desmit minūtēs savus plusus ne vien nosargāja, bet arī palielināja, galu galā svinot uzvaru ar 72:64. Lejasmeiers laukumā pavadīja vairāk nekā 28 minūtes, šai laikā guva desmit punktus un izcīnīja divas atlēkušās bumbas.

Tā kā arī Polijas čempionātā komandas neaizvada vienādu skaitu maču, to vietu turnīra tabulā nosaka uzvaru procents. Krosno ar 37,5% uzvaru 17 komandu konkurencē dala 13. vietu.

Lejasmeiers piedalījies septiņos komandas mačos, laukumā vidēji pavadot 29 minūtes, gūstot deviņus punktus, atdodot 2,9 piespēles, pārķerot divas un izcīnot 2,4 atlēkušās bumbas. Nesen viņš darīja zināmu, ka veselības problēmu dēļ nevarēs palīdzēt Latvijas izlasei novembrī paredzētājās kvalifikācijas spēlēs.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: