16. augustā pēc plkst. 10 Ventspils pilsētas pašvaldības policijā saņemts izsaukums, ka vienā no pilsētas autobusu pieturām atrodas kungs gados, kurš ir apmaldījies un neatceras savu dzīvesvietu.

Ierodoties notikuma vietā,Ventspils pilsētas pašvaldības policijas inspektorus sagaidīja sieviete, kura norādīja uz sirmo kungu, kurš bija apjucis un neorientējās vietā un laikā. Policistiem izdevās noskaidrot vīrieša personas datus un dzīvesvietu. Medicīniskā palīdzība kungam nebija nepieciešama, un viņš tika nogādāts savā dzīvesvietā. Par notikušo informēts arī Ventspils pilsētas Sociālais dienests, ar lūgumu sniegt 85 gadus vecajam kungam sociālo palīdzību, jo viņš dzīvo viens pats.

Vakar pēcpusdienā Ventspils pilsētas pašvaldības policijā tika saņemta informācija par to, ka Pārventā pazuduši divi bērni – brālis un māsa. Nekavējoties tika uzsākta bērnu meklēšana, par notikušo informēti Valsts policijas darbinieki. Pateicoties iedzīvotāju vērībai un atsaucībai, bērni tika atrasti sveiki un veseli.

Pašvaldības policija saka paldies un aicina arī turpmāk iedzīvotājus nepalikt vienaldzīgiem un informēt par līdzīgiem gadījumiem, kā arī atgādina, ka līdzīgās situācijās, kad tiek pamanīti gados veci cilvēki, kas izskatās apjukuši, vai arī mazi bērni bez pieaugušo klātbūtnes, vienmēr paziņot par to policijai un sagaidīt policijas darbiniekus ierodamies notikuma vietā!

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    i 17.08.2017, 17:46:40

    Paldies...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: