Šo sestdien, 26. augustā, plkst. 14.00, Ventspils Jaunrades namā, Maiznieku ielā 11, norisināsies Ventspils pensionāru biedrības Ventspils Liedags jubilejas pasākums par godu biedrības 20 gadu pastāvēšanas gadadienai.

Pasākumā piedalīsies Ventspils pilsētas domes un pašvaldības iestāžu pārstāvji, Latvijas Pensionāru federācijas pārstāvji, Ventspils novada pensionāru padome, biedrības Ventspils novada politiski represēto apvienība pārstāvji, kā arī viesi no Kuldīgas, Talsiem, Saldus, Līvāniem un Krāslavas. Kopumā plānots pulcēt ap 200 viesu.

Svinīgajā pasākumā neizpaliks arī apsveikumi un uzrunas, sirsnīgi muzikālie pārsteigumi no ansambļa Nošu planētas, Pensionāru biedrības sieviešu vokālā ansambļa Vēju stundā, kā arī ar savu deju priekšnesumu viesus priecēs līnijdejotājas.

Lai veicinātu senioru saturīgu brīvā laika pavadīšanu, pilsētas pašvaldība Ventspils pensionāru biedrībai Ventspils liedags 2017. gadā no budžeta piešķīrusi līdzfinansējumu teju 4600 EUR apmērā, kas paredzēts biedrības telpu nomas, komunālo maksājumu segšanai, transporta izmaksu un sakaru pakalpojumiem. Bez tam līdztekus regulārajam finansējumam no pilsētas pašvaldības budžeta, pensionāru biedrība Ventspils Liedags ik gadu aktīvi piedalās iedzīvotāju sociālā atbalsta projektu finansēšanas konkursā, kur iegūto projekta finansējumu izmanto materiālu iegādei dažādu pulciņu – pērļošanas, tamborēšanas un adīšanas, šūšanas, stikla apgleznošanas un izšūšanas nodrošināšanai.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: