Latvijas Nacionālajā bibliotēkā notika jauno klasiskās mūzikas izpildītāju konkursa „Ineses Galantes talanti” fināls, kurā tika noskaidroti labākie šī gada mūziķi šādās kategorijās – vokālā māksla, stīgu instrumentu spēle, pūšaminstrumentu un sitaminstrumentu spēle, kā arī klavierspēle.

PIKC Ventspils Mūzikas vidusskolas audzēknes pianiste Viktorija Dimereca (pedagoģe Ļubova Judina) un vokāliste Sāra Tālberga (pedagoģes Anitra Niedre un Rudīte Tālberga) saņēma uzslavas no Eiropas daudzpusīgākā jaunā diriģenta Ekharta Vicika, kā arī speciālbalvu no izdevniecības “Dienas žurnāli” - žurnāla “Ilustrētā junioriem” abonementu.

Pedagoģes saņēma Atzinības rakstus no Ineses Galantes fonda par izcilu pedagoģisko darbu un ielūgumu uz “Summertime – aicina Inese Galante” festivālu augustā.

Jaunās ventspilnieces priecēs skatītājus arī 9.maija Europe Direct informācijas centra Ventspils atvērto durvju dienā plkst. 15.30 Ventspils Mākslas skolas audzēkņu darbu izstādes “Toreiz un tagad” atklāšanā Ventspils Galvenajā bibliotēkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: