Piedāvājam Ventspils pilsētas domes priekšsēdētāja Aivara Lemberga iknedēļas preses konferenci, kurā mērs izteica viedokli par dažādām aktuālām tēmām Latvijā un pasaulē.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -1
    Novadnieks 05.05.2017, 07:44:59

    Neprofesionālas,bet politiskas valdības Latvijā,Lemberga kungam ir devušas zaļo gaismu kļūt par vienu no Latvijas bagātākiem cilvēkiem,ja ne par pašu bagātāko.Tā kā tās nostaļģiskās atmiņas par tiem laikiem,kad tika nolemts par politisku valdību modeli,ir kaut tāds lēts triks pirms vēlēšanām,bet varbūt kā šāda fleitēšana iet cauri,jo liela daļa vēlētāji ir aptaurēti konkrēti.Pašreizējais valdību modelis šim cilvēkam ir kā medusmaize.
    Pirmkārt,ja 27 gadu laikā varas spicē Latvijā būtu bijuši profesionāli cilvēki(gudri),nevis uz augšu pasisti afēristi,tad ne viņš ne viņam līdzīgie kampēji nebūtu palikuši par "bieziem".
    Otrkārt.kaut mazliet šo gadu laikā vajadzēja pie valstij svarīgām lietām pieiet profesionāli visās jomās,arī lai nepieļautu klaju ļikumu trūkumu izmantošanu savā labā,lai izbēgtu no soda par smagiem noziegumiem.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: