Pēdējo divu nedēļu laikā Ventspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas inspektori atsavinājuši kopumā 1720 nelegālo cigarešu, 211 litrus nelegālā alkohola, kā arī ierīci pašdarinātā alkohola ražošanai - tā dēvēto “kandžas aparātu”.

29. aprīlī kādās mājās Ventspilī, veicot iepriekš plānotu pārbaudi, tika atrasti un atsavināti 211 litri nelegālā alkohola, ierīce alkohola pagatavošanai, kā arī 120 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām. Pret mājas saimnieku – 1973. gadā dzimušu vīrieti – policija uzsākusi administratīvās lietvedības procesu. Jāpiebilst, ka minētā persona iepriekš likumsargu redzeslokā nebija nonākusi.

Savukārt 10.maijā, pārbaudot kādu dzīvokli Ventspilī, no tā tika izņemtas 1600 cigaretes bez Latvijas Republikas akcīzes markām. Šajā gadījumā par nelegālu cigarešu glabāšanu jau iepriekš bija uzsākts administratīvās lietvedības process pret kādu 1936. gadā dzimušu sievieti. Sirmā kundze jau agrāk vairākkārt tikusi saukta pie administratīvās atbildības par līdzīgu pārkāpumu izdarīšanu, tomēr tas nav atturējis viņu atgriezties pie nelikumīgās nodarbošanās.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • 0
    kurirturir 12.05.2016, 21:31:18

    Virsrakstā ieviesusies kļūda, vajadzētu labot.

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: