Aicina visdažādākos jauniešus, aktīvos, ne tik aktīvos, radošos, sportiskos un visus citus, vecumā no 13-25 gadiem, pieteikties Ventspils Jauniešu mājas padomei, līdz 20. maija plkst. 20 aizpildot pieteikuma anketu ej.uz/RRpadome.

Biedrība “Ventspils Jauniešu dome” īsteno projektu, kura mērķis ir uzlabot jauniešu līderu prasmes, attīstot darbu komandā, komunikāciju, uzstāšanos, lēmumu pieņemšanu, radošumu, projektu rakstīšanu un pasākumu īstenošanu, uzlabojot Ventspils skolu pašpārvalžu un Ventspils Jauniešu mājas darbu.

Projektā tiks rīkotas divas vasaras nometnes - skolēnu pašpārvalžu nometne un nometne jebkuram interesentam vecumā no 13-25 gadiem. Nometnēs paredzēts sagatavot un apmācīt jauniešus projektu rakstīšanā un pasākumu organizēšanā, darbojoties Ventspils Jauniešu mājas padomē.

Jauniešiem, kuri pietieksies padomei jābūt vēlmei darboties un iesaistīties Ventspils kultūras, sporta, izklaides un Ventspils Jauniešu mājas ikdienas dzīvē. Tiem jauniešiem, kas pieteiks savu dalību padomei, būs iespēja piedalīties trīs dienu nometnē no 6.-8. jūnijam viesu namā “Dekšņi” Popes pagastā, Ventspils novadā.

Uzturēšanās un transporta izmaksas tiks segtas no projekta līdzekļiem, nokļūšanu uz un no pasākuma norises vietu nodrošinās

Pēc trīs dienu nometnes dalībnieki iesaistīsies Ventspils Jauniešu mājas padomē, kurā biedrības paspārnē būs iespējams īstenot savas idejas. Jauniešu mājas padome īstenos vismaz 10 pasākumus jauniešu mājā un citur Ventspilī.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: