Katru gadu kā mācību gada noslēguma pasākums Ventspils Jaunrades nama trases automodelisma pulciņa dalībniekiem tiek rīkoti „Nakts mači”.

Šogad šis pasākums Ventspils Jaunrades namā notiks 27. maijā no plkst. 22.00 vakarā līdz pat 28. maija plkst. 6.00.

Tā ir vēl viena iespēja pulciņa dalībniekiem pierādīt sevi un savu automobiļa modeli, kā arī braukt līdz sirds patikai, lai atkal jau septembrī atgrieztos iknedēļas nodarbībās un jau kārtējo gadu pierādītu sevi gan Latvijas Republikas, gan Baltijas mēroga sacensībās.

Trases automodelisms it tehnisks sporta veids, kur dalībnieki sacenšas ar pašizgatavotiem automobiļu modeļiem. Jaunākajiem dalībniekiem cītīgi jāstrādā, lai izprastu trases auto uzbūvi un spētu to palaist trasē, savukārt pieredzējušie liek lietā iegūto pieredzi un nodarbojas ar tālāku auto uzlabošanu, kā arī pilnveido auto vadīšanas prasmes.

Ventspils Jaunrades nama trases automodelisma pulciņā kopumā darbojas ap 30 audzēkņiem vecumā no 8 līdz 19. gadiem. Mācību gada garumā dalībnieki sacentās Ventspils seriāla sacensībās, kā arī labākie piedalījās Latvijas trases automodelisma sacensībās Rīgā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: